Magic Zoom isi propune ca fotografiile sale sa aduca valoare acelor clienti care recunosc puterea, impactul si valoarea pe care o aduce fotografia profesionista:
    – in prezentarea lor (portrete)
    – in activitatatea lor (evenimente)
    – la produselor lor (imobiliare)

De asemenea Magic Zoom garanteaza pentru consistenta serviciilor prestate, si mentinerea unui nivel ridicat al rezultatelor indiferent de conditiile de desfasurare a activitatii.

Atat din motive profesionale (pentru  CV-uri, profile de Linked-In, siteurile de prezentare ale companiilor, scolilor, cluburilor sportive) cat si din motive personale (pentru profile de Facebook, Instagram, etc.) fotografiile de portret sunt tot mai solicitate. Desi selfie-urile sunt foarte populare, o fotografie profesionista poate face diferenta.

Magic Zoom este o societatea care desfasoara activitati fotografice incadrate in codul CAEN 7420. Este o societate cu sediul in mediul rural, in localitatea Dumbravita, jud. Brasov, dar care a beneficiat de un Grant prin programul PNDR 2014-2020 (Masura 6, Submasura 6.2). Aceasta  i-a permis SC Magic Zoom sa se dezvolte atat din punct de vedere tehnologic cat si din punct de vedere al pregatirii profesionale, astfel incat sa poata sa ofere clientilor o gama varita de servicii foto si la un nivel de calitate foarte ridicat.